Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

"Η Βίβλος που μπορείς να φορέσεις"

Έγινε κι αυτό. Μία αμερικάνικη εταιρεία έχει κατασκευάσει σταυρούς οι οποίοι με τη βοήθεια της νανοτεχνολογίας έχουν πάνω τους χαραγμένο όλοκληρο το κείμενο της Βίβλου, Παλαιά και Καινή Διαθήκη. Το "χριστιανικό προιόν" προωθείται στην παγκόσμια αγορά με το σλόγκαν "Η Βίβλος που μπορείς να φορέσεις" και είναι γραμμένο σε πόλλες γλώσσες (εννοείται και στην ελληνικήν..), με σκοπό οι όπου γης πιστοί να μπορούν να το......διαβάσουν στη δική τους γλώσσα. Φυσικά οι κατασκευαστές του δεν μείναν εκεί, διότι στην αγορά δεν κυκλοφορούν μόνο "Βιβλικοί νανοτεχνολογικοί Σταυροί" αλλά και μενταγιόν, βραχιόλια και άλλα μπιχλιμπίδια. Έτσι όποιος δεν ενδιαφέρεται για Σταυρό μπορεί να αγοράσει ένα άλλο χριστιανικό μπιχλιμπίδι για να τον προστατεύει...χριστιανονανοτεχνολογικά πάντα. Αφού δεν την διάβασαν ποτέ λοιπόν τη Βίβλο για να δουν τι γράφει, ας τη φορέσουν.













Άν
τε και εις το μέλλον Βιβλικές ομπρέλες για να προστατεύονται απο κατακλυσμούς τύπου Νώε.

7 σχόλια:

palalos είπε...

"λωρίδα παραγωγής εσταυρωμένων" όπως λένε και στην ¨μετάνοια" οι λοστ μπόντις...

Regina είπε...

Στα δυο δώρο ένας αγιασμός. Άντε σε λίγο να επανεκδοθούν και τα συγχωρωχάρτια. Γεια σας ρε Αμερικάνοι!

Δινονόη είπε...

Καλησπέρα Παλαλε και regina! Να δουμε τι άλλο θα δουμε ακομα! Καπου διαβασα οτι στο παρελθον μια αλλη παρομοια εταιρεια παλι εις το Αμέρικα εφτιαχνε παιδικα αγαλματακια και κουκλακια και αλλα διακοσμητικα, με τη μορφη του Τζέσουα να αθλειται κλπ, και οι ιδιοκτητες της εταιρειας προτειναν στους γονεις να τα αγαρασουν με σκοπο να διακοσμουν τα δωματια των παιδιων χριστιανικα ετσι ωστε λεει να μπουν ευκολα τα παιδια στο πνευμα του χριστιανισμου.

Λου είπε...

Καλημερα Δινονοη.....εγω θελω νε νανοτεχνολογια mp3 με ολες τις ομιλιες του Ανθιμου....για να θυμαμαι ...ΤΙ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου παράλογο.
Με όλο το σεβασμό προς τους εν χριστώ αδελφούς, μήπως ξέρεις αν κυκλοφορούν τα κείμενα και σε χαρτί τουαλέτας;
Θα ήταν μια καλή αφορμή να εμπεδώσω τα ιερά κείμενα.

Δινονόη είπε...

Λου φαντάζομαι το ραδιοφωνο της Εκκλησίας της Ελλαδος θα πραξει τα απαραιτητα για να μη χαθεί το ανθολόγιο "Περι πορνείας" του Αγιου Ανθιμου.

Συνέα ξαναβαφτίστηκα (όχι χριστιανικά, ηλεκτρονικά), δες το προηγούμενο ποστ. Αυτο που ζητάς αγαπητέ Συνέα είναι βλασφημία προς όλη την ανθρωπότητα. Αμαυρώνεις το χαρτί τουαλέτας που τόσο αναγκαίο ειναι για όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη που δεν πρόσεξα την προηγούμενη ανάρτησή σου και εντελώς παράλογα σε αποκάλεσα με το παλιό σου όνομα.
Ευτυχώς που εδώ δεν έχουμε ανάγκη τις κολυμπήθρες με τους παπάδες για να βαφτιζόμαστε…
Εύχομαι το καινούργιο σου όνομα να σου φέρει καινούργιες εμπνεύσεις.
Καλό μήνα.