Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007

Κάτω τα χέρια απ'την κυρά Τασούλα!

Το παρακάτω κείμενο το βρήκα στο filosofia.gr και επειδή μου άρεσε σκέφτηκα να το δημοσιεύσω Το κείμενο το έχει γράψει ο Sakaflias (μέλος του www.filosofia.gr).

"Τι είναι η μεταφυσική; Μήπως κάτι αφηρημένο και αόριστο; Λάθος. Η μεταφυσική είναι κάτι συγκεκριμένο και ορισμένο. Ασκείται από πρόσωπα και προάγεται από ανθρώπους; Ο Χριστόδουλος και ο Βενέδικτος εκπροσωπούν και ασκούν τη μεταφυσική όσο και η Τασούλα. Η μεταφυσική δεν αποκλείει καμιά αυθαίρετη παραδοχή για οποιαδήποτε αυθαίρετη ανοησία όπως η αθανασία της ψυχής, η μετά θάνατον ζωή, ο Ολυμπιακός είναι
Θεός κτλ.












Αν δέχεστε την θρησκεία πρέπει να
δεκτείτε και την κα Τασούλα.
Και επειδή η μεταφυσική μεταφράζεται σε δύναμη. Αν βρεθεί ένας κατάλληλος αριθμός οπαδών της κας Τασούλας και αναλάβουν την εξουσία, η ταυτότητας μας από Χριστιανός θα λέει Τασουλιανός όπως προσδιορισμός της ταυτότητας μερικών δισεκατομύριων ατόμων που είναι το όνομα κάποιου μύστη της μεταφυσικής Χριστιανός, Μωαμεθανός, Βουδιστής, Καλβινιστής, Λουθηρανός.
Ζήτω ο ανορθολογισμός, ζήτω η κα Τασούλα".

5 σχόλια:

Σπύρος είπε...

ωπ ! καινούργιο φρούτο; Σαν την γρια του "Αιγάλεω" μου θυμίζει. Για πες τι ειναι αυτη περι τίνος πρόκειται ;

Δινονόη είπε...

Σε παρακαλω lockheart μη βριζεις την κα Τασουλα. Η κα Τασουλα ειναι εδω για το απολυτο χαρτι οπως γραφει.Παραπανω δεν γνωριζω. Η κυρα Τασουλα δεν μασαει (με τι δοντια αλλωστε;) αλλα πειναει κι αυτη, προτιμα τα αστρα απο τις ψωροσυνταξεις.Τι να κανει;Καλημερα.

Giannis Konstantinidis είπε...

μπορεί να ειναι κάπως έτσι.
μακάρι να ξέραμε.

Δινονόη είπε...

Ψυχη, αποψεις ειναι κι αυτες.Εγω υποστηριζω αυτο, εσυ το αλλο, και η κυρα Τασουλα το αλλο. Δημοκρατια εχουμε

Giannis Konstantinidis είπε...

Δεν διαφωνώ :)